Beşiktaş, Taktik Ve Kondisyon Çalıştı

Beşiktaş, devre arası kamp çalışmalarına Antalya Gloria Sports Arena’da yaptığı antrenmanla devam etti. Beşiktaş’ın yeni transferi Nicolas Isimat Mirin’de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Antrenmana alt baldırlarında ağrısı olan Caner Erkin ve Mustafa Pektemek ile özel program dahilinde çalışan Burak Yılmaz katılmadı.

Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma, koşuları streching çalışması ve pas çalışması ile başladı. Küçük oyunların yer aldığı neşeli çalışmalar, minik kale maç ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

“Beklentilere karşılık vermek için elimden geleni yapacağım”

Öte yandan Beşiktaş’ın yeni transferi Nicolas Isimat-Mirin, Antalya kampında bir basın toplantısı düzenledi.

Mirin, açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş’ın bana birkaç sezondur yoğun ilgisi vardı. Sonunda transfer gerçekleşti. İlk idmana çıktım. Kaliteli oyunculardan oluşan bir takım var. Takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum.

PSV’de güzel günlerim oldu. Burada büyük zaferler elde edeceğime ve daha güzel kutlamalar yaşayacağımıza inancım tam. Gayet sıcak bir şekilde karşılandım. İnanıyorum ki arkadaşlarımla iyi bir iletişim içinde olup başarılar elde edeceğiz.

Agresif bir oyun yapım var. Hakemler Hollanda’da temasa izin vermiyorlardı. Burada temasa dayalı oyuna biraz tolerans var. Oyunumu Türkiye’deki futbola adapte etmeye çalışacağım. En kısa zamanda Türkçe dersleri almaya başlayacağım.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir