Heidi Klum Fit Fiziğiyle Büyüledi

Dünyaca ünlü model Heidi Klum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Klum, son olarak paylaştığı video ile fit fiziğini sergiledi.

Haber Merkezi / Fiziğiyle yıllara meydan okuyan 49 yaşındaki Heidi Klum’un paylaşımı kısa süre içerisinde takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kuaför ve kozmetik firması çalışanı ebeveynlerin çocuğu olarak 1 Haziran 1973 yılında dünyaya gelen Heidi Klum, mankenlik, oyunculuk, sunuculuk, moda tasarımcılığı, yapımcı ve şarkıcılık kariyerlerine sahiptir.

Heidi Klum, 18 yaşında bir arkadaşının ısrarı ile magazin kuponu doldurmuş ve Model 92 yarışmasına dahil olmuş ve aynı dönem içinde okulunu bitirmiş ve modellik yapmaya başlamıştır.

İlk olarak Florida ve Miami’de, ardından New York’ta adını duyurmaya başlayan Klum, yıllar içinde kendini geliştirerek Victoria Secret meleği seçilmiştir.

Heidi Klum, ayrıca Sex and the City, The Movie, Spin City, How I Met Your Mother gibi ünlü Tv dizi ve filmlerinde de rol almıştır. Heidi Klum, Ric Pipino ve Seal ile evlilikler geçirmiştir. Şuan Tom Kaulitz ile evlidir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir