Ashley Graham, Yine Adından Söz Ettirdi

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve geçtiğimiz günlerde de ‘dünyanın en seksi kadını’ seçilen Ashley Graham, şeffaf tarzıyla yine dikkat üzerine çekti. Graham, Cannes Film Festivali’nde de oldukça cesurdu.

Haber Merkezi / 35 yaşındaki Amerikalı model Graham, yine kıvrımlarını sergiledi ve o anlara ait kısa bir videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ashley Graham, paylaşımı kısa sürede gündem olurken, takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Ashley Graham, 1987 yılında Amerika’nın Nebraska Eyaletinde dünyaya geldi. Graham’a henüz çocukken dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu ve disleksi teşhisi konuldu.

Ashley Graham’ın iki küçük kız kardeşi var. 2002 yılında Scott Middle School, 2005 yılında ise Lincoln, Nebraska’daki Lincoln Southwest Lisesi’nden mezun olmuştur.

Akrep burcu olan Ashley Graham, büyük beden manken olarak moda defileleri; dergi, moda çekimleri ve birçok televizyon programında yer almaktadır.

Graham, 2017 yılında yayınladığı “A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like” kitabında bir model ve vücut pozitifliğinin savunucusu olarak deneyimlerine ilişkin fikirlerine yer verdi.

2016 yılında dünyaca ünlü Barbie bebek markası Graham’ın oyuncak bebeğini üretmiştir. Ashley Graham’ın vücut ölçüleri; 107-76-117 cm’dir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir