Beşiktaş’a Lig’de Alanyaspor Freni: 0-0

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş bu sonuçla 2 maç aranın ardından puan kaybı yaptı ve aldığı 1 puan sonrası 25 puana yükseldi. Alanyaspor ise bu sonucun ardından 16 puana çıktı.

Zirveye iyiden iyiye tutunmak için galibiyet parolasıyla çıkan Beşiktaş, Alanyaspor karşısında özellikle mücadelenin son dakikalarında baskı kursa da, istediği golü bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Alanyaspor cephesi maçın genelinde daha net pozisyonlar bulan taraf olarak dikkat çekerken, Akdeniz ekibi maçın uzatma dakikalarında yüzde 100’lük bir pozisyonda Karius’a takıldı ve beraberlikle yetindi.

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Narinç,Hakan Yemişken

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Nskala, Tzavelllas, Merih Demiral, Baiano, Ceyhun Gülselam, Sackey, Djalma (Villafanez dk. 83), Efecan Karaca (Hasan Ayaroğlu dk. 90), Fernandes, Cisse (Bodo dk. 90)

Teknik direktör: Sergen Yalçın

Beşiktaş: Karius, Adriano, Vida, Necip Uysal, Gökhan Gönül, Medel, Dorukhan Toköz (Ların dk. 83), Mustafa Pektemek (Vagner Love dk. 62), Ljajic, Quaresma, Güven Yalçın (Oğuzhan Özyakup dk. 72)

Teknik Direktör: Şenol Güneş

“Bizim için kötü bir sonuç”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Zaman zaman etkili olsak da düşündüğümüz oyunu oynayamadık. Pozisyon az ürettik. Son bölümde de gidip gelen oyunda top kayıplarından sonra pozisyon vermeye başladık. Soğukkanlı kalıp daha etkili atak yapamadık. Tatmin edici bir oyun oynamadık. Bizim için kötü bir sonuç” dedi.

“Kazanmamız gereken maçtı”

Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Maçtan önce bir puan deselerdi konumumuz itibarıyla mutlu olabilirdim ama maalesef maçtan sonra bir puana mutlu olamadık. Çünkü kazanmamız gereken bir müsabakaydı” ifadelerini kullandı.

(Haber Kaos)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir