Şükrü Saracoğlu’nda Kazanan Çıkmadı!

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Şükrü Saracoğlu’nda karşılaşan Fenerbahçe ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, bu beraberlikle puanını 24’e yükseltirken, Konyaspor ise bu beraberlikle puanını 34’e yükseltti.

Konyaspor adına golü 36. dakikada Fofana kaydederken, Fenerbahçe adına ise golü 45+1 Jailson kaydetti. Konuk takımda Jahovic, 33. dakikada kırmızı kart gördü.

36. dakikada Skrtel’in orta sahadaki hatasıyla topu kapan Milosevic, topu arkadan bindiren Fofana’ya aktardı. Rakip yarı sahanın ortalarından aldığı topla savunmanın üzerine giden Fofana’nın, Sadık Çiftpınar’dan sıyrıldıktan sonra ceza sahası içine girerek arka direğe yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

45+1. dakikada Dirar’ın sağdan etkili ortasına ön direkte şık bir dokunuş yapan Jailson’un vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

Stat: Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşcıoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Dirar, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Jailson (Dk. 84 Eljif Elmas), Zajc (Dk. 62 Ayew), Moses (Dk. 82 Alper Potuk), Valbuena, Slimani

Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Volkan Fındıklı, Jevtovic, Traore (Dk. 75 Yatabare), Milosevic (Dk. 90+3 Uğur Demirok), Fofana (Dk. 83 Opanasenko), Jahovic

Goller: Dk. 36 Fofana (Atiker Konyaspor), Dk. 45+1 Jailson (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 33 Jahovic (Atiker Konyaspor)

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı konuşmada, Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu kötü durumdan çıkacağını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Çok yanlış bir kırmızı kart. Verilmesi gereken kırmızı kart verilmiyor, verilmemesi gereken kırmızı kart veriliyor. Topun peşinden koş koş koş.. İşkence gibi bir maç sonunda. Bir puan şu ortamda harika bir sonuç” ifadelerini kullandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir