Fenerbahçe, Sivas’dan Puansız Döndü

Süper Lig’in 9. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma 0 – 0 berabere sona erdi. Bu beraberlikle Fenerbahçe, puanını 9’a çıkarırken, Sivasspor ise puanını 10’a yükseltti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 10. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Sivasspor ise Süper Lig’in 10. hafta maçında Kayserispor’a konuk olacak.

Stat: Yeni 4 Eylül Stadyumu

Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz (1. Yardımcı hakem), Hakan Yemişken (2. Yardımcı hakem), Serkan Çınar (dördüncü hakem)

Demir Grup Sivasspor: Tolgahan Acar, Ziya Erdal, Mattias Bjarsmyr, David Braz, Uğur Çiftçi, Carl Medjani, Hakan Arslan, Serhiy Rybalka (Dk. 68 Gabriel Torje), Emre Kılınç, Robinho, Muhammet Demir (Dk. 77 Zoro Cyriac)

Teknik Sorumlu: Tamer Tuna

Fenerbahçe: Harun Tekin, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraktar (Dk. 61 Mauricio Isla), Andre Ayew (Dk. 61 Mehmet Ekici – Dk. 78 Alper Potuk), Eljif Elmas, Michale Frey, Jailson, Roberto Soldodo

Teknik Sorumlu: Phillip Cocu

Cocu: Gol üretmekte çok zorlanıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Yine hayal kırıklığı ile ayrıldığımız bir akşamı daha geride bırakıyoruz. Çünkü bana göre iyi maç çıkardık. İlk yarıda üretkenlik açısından zorluklar yaşadık ama rakibimiz de ilk yarıda hiçbir şey üretemedi. İkinci yarıda çok daha iyi iş çıkardık. Daha fazla pozisyon ürettik. Şu anda açıkça söylemek gerekirse takımımız gol üretmekte çok zorlanıyor. Bana göre puan kayıplarımızın temel sebebi de bu” dedi.

Tuna: Kazanmayı çok arzuladık

Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna ise, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamasında, maçtan önce kazanmayı çok arzuladığını söyleyerek, “Ancak mücadelede o kadar da iyi oynayamadık. 8 haftalık periyotta topa sahip olan, kazanmasa da oyun üretkenliği yüksek bir takımken bugün bunları ortaya koyamadık. Oyun verimliliğimiz düşüktü ama mücadelemiz, isteğimiz üst seviyedeydi. Bu da 1 puanı sağladı bize” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir