“Millet İttifakı Liderleri”nden Dikkat Çeken Mesajlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi ve Demokrat Parti liderleri, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / Toplantı sonrası siyasi partilerin liderleri teşekkür mesajları paylaştı. Kılıçdaroğlu, mesajında, “Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor” ifadelerine yer verirken, Karamollaoğlu, mesajında, “İlk günkü ilke ve hedefler doğrultusunda” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, mesajında, “Hedefimiz kaybedeni olmayan bir zafer” ifadelerine yer verirken, Uysal, mesajında, “Adalet ve demokratik sistemi kuracak iradeyi taşımaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Liderlerin teşekkür mesajları şöyle:

Kılıçdaroğlu: Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Türkiye’mizin bütün renklerini birleştirerek gerçek anlamda demokrasi, adalet ve huzuru getirmek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın @T_Karamollaoglu olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ederim. Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor” paylaşımı yaptı.

Karamollaoğlu: İlk günkü ilke ve hedefler doğrultusunda

Toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında, “İlk günkü ilke ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürdüğümüz değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum” dedi.

Davutoğlu: Hedefimiz kaybedeni olmayan bir zafer

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da ise “Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir. Başta ev sahibi Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere genel başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Uysal: Adalet ve demokratik sistemi kuracak iradeyi taşımaya devam ediyoruz

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın açıklaması ise şöyle: “Türkiye Cumhuriyeti için ‘fetret devri’ olarak anacağımız, omurgasını “sınırsız yetki-sıfır denetim” anlayışının oluşturduğu bu keyfi düzene karşı, Milletimizin refahını ve huzurunu tesis edecek, işleyen bir adalet ve demokratik sistemi kuracak iradeyi taşımaya devam ediyoruz.

21 yıllık AKP yönetiminde süren sistematik çöküşün, on binlerce cana, milyonlarca insanımızın evinden yurdundan olmasına sebep bir neticeyi ortaya çıkardığını deprem vesilesiyle acı bir biçimde bir kez daha gördük.

Vesilesiyle bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Güveni ve huzuru birlikle inşa edecek, yaralarımızı birlikte saracağız. Ev sahipliği dolayısıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’na ve Kıymetli Genel Başkanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir