İmamoğlu: Bir Avuç İnsana Değil, 86 Milyona Hizmet Etmeye Geliyoruz

Seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale Biga’da yurttaşlara seslenen İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, “Bir avuç insana değil, 86 milyon insana hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Seçimlere ilişkin mesajlarına devam eden İmamoğlu, “Birleşe birleşe kazanacağız. Coşa coşa sandıklara gideceğiz, sandıklara sahip çıkacağız. Komşularımızı ikna edeceğiz. Herkesle konuşup onları ikna edeceğiz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin ziyaretlerini sürdürüyor. İmamoğlu, Çanakkale Biga’da yurttaşlara seslendi.

“Bir avuç insana değil, 86 milyon insana hizmet etmeye geliyoruz” diyen İmamoğlu, “Herkes patates, soğan fiyatlarını dert etmeden pazara, manava gidecek. Yurt sorunu olmayacak. Okulda ücretsiz yemeği olacak. Bu milletin parası bu millete yeter. Yeter ki bu milletin parasını çar çur etme!” ifadelerini kullandı.

İktidara tepki gösteren İmamoğlu, “Karşınıza gelecekler ve meydan okuyacaklar. Bu iş öyle olmaz, meydan okuma işi değil bu. Bugün karşınıza gelip -cek, -cak diyenler kim biliyor musunuz? Yalancı pehlivan onlar” dedi.

“Bu memleketin 86 milyon insanımızın pehlivan evlatlarına inanıyoruz” diyerek sözlerine devam  eden İmamoğlu, “Millet İttifakı olarak göreve geleceğiz ve vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız ve kazandığımızı milletle paylaşacağız” diye konuştu.

İmamoğlu, şöyle devam etti: “Milletle konuşurken sen şu partilisin, sen bu partilisin demeyeceğiz. Allah şahit, şu güzel annelerimize baktığımda evimdeki anneme bakar gibi bakmıyorsam namertim! Bütün milletimize bakışım böyle.”

“Partizanlığı söküp atacağız”

“Devlet, milletine ayırt etmeden bakar” diyen İmamoğlu, “Devlet, milletine fırça atmaz. Millet İttifakı kimseyi ayırt etmeyecek. Partizanlığı devletin bütün kurumlarından söküp atacağız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, “13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu sizin bir kuruşunuza bile zeval gelmemesi için çalışacak” dedi ve ekledi: “Tarım için çalışacağız. Tarımda köyünde çalışan kadının sosyal haklarını biz sağlayacağız. Bu şehirde ve bütün Türkiye’de sosyal imkanları artırırken, bir yandan yaşamı daha kaliteli bir hale geleceğiz.”

Seçimlere ilişkin mesajlarına devam eden İmamoğlu, “Birleşe birleşe kazanacağız. Coşa coşa sandıklara gideceğiz, sandıklara sahip çıkacağız. Komşularımızı ikna edeceğiz. Herkesle konuşup onları ikna edeceğiz” diye konuştu.

(Kaynak: Birgün)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir