Gülşen, Transparan Kıyafetiyle Olay Oldu!

Gülşen, İzmir’de verdiği konserde giydiği iddialı transparan sahne kıyafetiyle yine dikkatleri yine üzerine çekti. Gülşe’nin sosyal medya hesabından paylaştığı konser fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Haber Merkezi / Yakın zamanda verdiği bir konserinde giydiği transparan sahne kıyafetiyle günlerce konuşulan Gülşen, gelen eleştirilere “Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim” şeklinde cevap vermişti.

Gülşen kimdir?

Türk pop müziği sanatçısı ve söz yazarı Gülşen, 29 Mayıs 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Gülşen Bayraktar’dır. Aslen Ordu’ludur.

1996 yılında ilk albümü “Be Adam” piyasaya çıktı. 1999 yılında “Erkeksen” adlı albümünü yayınladı. 2004’te dördüncü albümü Of… Of… ile daha büyük bir çıkış yaptı ve aynı adlı hit şarkıyla hem Altın Kelebek hem de Kral TV Video Müzik Ödülü kazandı.

MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? (2013) albümüyle Türkiye’de yılın en çok satanı oldu, bunu yılın en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır (2015) takip etti.

“Yurtta Aşk Cihanda Aşk, Bi’ An Gel, Yeni Biri, Sözde Ayrılık, Yatcaz Kalkcaz Ordayım, Kardan Adam, İltimas, Bangır Bangır, Bir İhtimal Biliyorum” şarkılarıyla Türkiye Resmî Listesi’nde haftalarca bir numarada kaldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir