Çok Az Kişi Aloe Verayı Bu Şekilde Kullanıyor!

Güzellik bakımında, mecbur kalınmadığı sürece, her zaman doğal yöntemler tercih edilir. Hiçbir yan etkisinin olmaması ve cepleri de boşaltmaması bu tür güzellik bakımlarının kabul edilebilirliğini arttırmaktadır.

Haber Merkezi / Aloe verada, geleneksel tıbbın bir parçası olarak çeşitli güzellik sorunlarına çare olarak kullanılmakta. Ancak aloe verayı kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmakta.

Aloe veranın sapı kırıldıktan sonra kullanılmasının bir süresi var. Yani hemen kullanmazsanız aloe vera sapının içindeki jel zamanla kaybolacaktır. Ayrıca aloe vera sapını günlük olarak kırmakta bitkinin çabuk tükenmesine neden olacaktır.

Aloe verayı kullanmanın belirli yöntemleri var. Bunlardan biride aloe vera jelini buz küpü olarak kullanmak. Aloe vera jelini mikserle iyice çırpın, bir buz kalıbına koyun ve dondurucuda buz küpleri haline getirin.

Aloe vera jeline zerdeçal tozu da ekleyebilirsiniz. Zerdeçala ek olarak, gül suyu ve gül yaprakları da aloe vera ile buz küpleri haline getirilebilir.

Güzellik bakımı sırasında bu buz küplerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not: Sunulan bilgilerin amacı herhangi bir hastalığı teşhis veya tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek değildir.

Tüm bilgiler yalnızca genel bilginize yöneliktir, tıbbi tavsiye veya belirli tıbbi durumların tedavisinin yerine geçmez. Uygulamadan önce bu bilgileri doktorunuzla görüşün.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir