Burcu Esmersoy, Son Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Magazin dünyasının gözde isimlerinden Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle yine gündeme gelmeyi başardı. Esmersoy’un paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haber Merkezi / Derin bacak dekolteli elbisesiyle çektirdiği pozlarını paylaşan Burcu Esmersoy’un fit fiziği ve güzelliği dikkatlerden kaçmadı. Esmersoy, paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burcu Esmersoy, 1997’de Miss International seçilerek Türkiye’yi Japonya’da temsil etmiş, Dostluk Güzeli seçilerek adını duyurmuştu.

Sarı saçlarıyla akıllara kazınan Burcu Esmersoy, İstanbul Üniversitesi Turizm bölümü mezunudur. New York Üniversitesi’nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimini de almıştır.

Kanal D’de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yapan Esmersoy, 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk’te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.

Formula 1 yarışlarını yerinde takip eden ve programlar yapan Burcu Esmersoy, 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı.

Esmersoy, 2014 Yılında Tv8′ de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programını sunmuştur.

2006 yılının Nisan ayında NTV’de “Spor Servisi” programının sunuculuğu yapan Burcu Esmersoy, 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk görevini üstlenmiştir.

Popstar 2013 programında sunuculuk yapan Esmersoy, kariyerini bu alanlarda yaptığı çalışmalarla devam ettirmektedir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir