Z ve Y Kuşağı Saç Modeli Trendleri

Instagram, Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya platformları sayesinde dünya bize, biz dünyaya bu kadar yakınken, her gün moda trendleriyle hayatımızı etkileyen genç bireylerle karşılaşırız ve herkes trend olanı ister.

Haber Merkezi / Bu trendler artık sadece büyük markalar veya tasarımcılar tarafından değil, sosyal medya fenomenleri tarafından belirleniyor. Dolayısıyla kuaför endüstrisi bu gençlerden etkilenmiş gözüküyor. İşte Z kuşağı ve Y kuşağı arasında hit olan bazı saç trendleri.

Yanaktan çene altına kadar düz, şık bir bob kesim, ‘flob’a bakıyoruz evet bu, püsküllü olabilir. Lob (uzun bob) ve kademeli bob veya A line bobs (arkadan daha kısa öne doğru) ilgi odağı oldular, ama şimdi ‘flop’ zamanı!

Klasik saç kesiminin modern bir versiyonu; terture, hareketten hoşlananlar için trend oluyor. Her şey ruh halinize bağlı.

Nazik bir perdeleme olmadan cazibe tamamlanmış sayılmaz. Uzun uzamış kilitli saçlarının tadını çıkarabilirsiniz ama yine de bir değişiklik isteyenler için, uzunluğunu koruyun ve sadece havalı bir perdeleme uygulayın. Yüzünüzü çerçevelemek için küçük bir bölüm kesilir. Hareketi kolaylaştırır, saç uzunluğundan ödün vermeden size mükemmel ve yeni bir görünüm kazandırır.

Maceracı olanlar için tek at kuyruğu. İster fuşya pembesi ister en uç leylak rengi olsun, aralarından seçim yapabileceğiniz bir renk yelpazesine sahipsiniz; sıkıcı saçlara biraz hareket katmak gerek!

Modası asla geçmeyecek tek şey sağlıklı saçlar! Serum ile birlikte iyi bir şampuan ve saç kremi kullandığınızdan emin olun. Renk seçerken stilistinizden renginizde plex kullanmasını isteyin. Bu, saçınızı boyarken koruyacak ve güçlendirecektir. En önemlisi, sizi ve kişiliğinizi anlayacak bir stilist seçtiğinizden emin olun. Yüzünüze, cildinize, gözlerinize ve kişiliğinize neyin uygun olduğu konusunda mutlaka profesyonellere danışın.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir