Pereira: Fantastik Bir Oyuncu Grubuna Sahibim

Hatayspor galibiyetini yayıncı kuruluşa değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, “Oyuncularımın performansından çok mutluyum. Gerçekten fantastik bir oyuncu grubuna sahibim. Böyle bir grupla çalışıyor olmaktan dolayı da çok gururluyum.” dedi.

Haber Merkezi / Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1’lik Hatayspor galibiyetini yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Futbolcuların performansından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Pereira’nın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

“Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım bugün stratejik olarak gerçek anlamda fantastik bir performans sergilediler. Çok güçlüydük. Daha fazla gol atamamış olmamız bizim için üzücü, çünkü çok fazla şans ürettik.

Daha sonra tabii ki oyunun içinde performansımızın düştüğü anlar oldu. Aslında hiç yoktan gol yedik ki futbolda bu tarz goller olabiliyor. Ama dediğim gibi 3, 4, 5 gol atabileceğimiz bir maçtı. Çok fazla pozisyon ürettik.

Defansif anlamda da çok istikrarlı bir performans sergiledik. Oyuncularımın performansından çok mutluyum. Gerçekten fantastik bir oyuncu grubuna sahibim. Böyle bir grupla çalışıyor olmaktan dolayı da çok gururluyum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir