Göz Altı Bölgesini Mükemmel Şekilde Gizlemek İçin 5 İpucu

İster koyu halkalara duyarlı biri olun, ister uykusuz geceler geçirmiş biri olun, özellikle göz altı bölgesine uygulayacağınız bir kapatıcı, gözaltı bölgesinde oluşan koyu halklar veya renk değişikliğini hızlı ve etkili bir şekilde gizlemek için bir nimettir.

Haber Merkezi / Bununla birlikte, göz altı bölgesini örtmekle ilgili kesinlikle güzel hileler var. Makalemizi okuyun ve sonra bize teşekkür edin…

Göz çevresini hazırlayın;

Göz çevreniz son derece hassastır, bu nedenle onu iyi beslemek gerçekten önemlidir. Kusurları gidermeye ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olmak için her sabah ve akşam uygun bir göz kremi ile nemlendirin. Bu küçük uygulama, kapatıcınızla maksimum fayda elde etmenizi sağlayacaktır.

Maksimum kapama için…

Bilinenlerin aksine, kapatıcıyı tüm göz çevrenize sürmeniz gerçekten gerekli değildir. Gözlerinizin en iç köşesindeki alan, grimsi mavi alt tonlara sahip olma eğilimindedir ve bu, maksimum kapama gerektiren şeydir. Gözaltı bölgenizde bir ‘C şekli’ yapın ve maksimum kapama için dışa doğru uygulayın.

Her zaman bir fırça kullanın

Göz altı bölgesine iz bırakmadan kapatıcı uygulamak istiyorsanız 2 aşamalı bir işlem yapmanız önemlidir. Kapatıcı uygulamak için parmaklarınızı kullandığınızda, her zaman gereğinden fazla ürün kullanırsınız. Bir kapatıcı fırçası, kapatıcıyı doğrudan istenen alanlara sürmeye yardımcı olur. Kapatıcıyı kapatacağınız bölgeye uygulayın ve yanağa hafifçe yayın.

Yanak bölgesine doğru yayın

Kapatıcıyı fondöteninize karıştırmanız çok kolay ama kusursuz görünmesinin sırrı bunu ‘nasıl’ yaptığınızda. Göz altı bölgesi hassas olduğundan, o bölgedeki cildi tahriş etmekten kaçınmak en iyisidir. Kapatıcı uygulaması için hafif bir dokunma veya okşama hareketi en iyisidir. Ayrıca, kapatıcıyı yanak bölgesine doğru yayın, bu yüze hafiflik ve parlaklık getirirken aynı zamanda koyu gölgeleri gizlemeye de yardımcı olur.

Gerektiği kadar kullanın

Kapatıcınızın tamamen tespit edilemez görünmesini sağlamanın anahtarı, gereğinden fazla kullanmamaktır. Pek çok kişi, kapatıcıyı göz altı bölgesine bolca uygulama hatasına düşer; göz altı bölgesi genellikle ince çizgilerin olduğu yerdir, bu nedenle kapatıcınızın o bölgede yayılması gerektiğini unutmayın. Kapatıcınızı uyguladıktan sonra hala ihtiyacınız varsa, geri dönün ve biraz daha uygulayın.

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir