Galatasaray, Hatayspor’u Feghouli ve Luyindama İle Geçti

Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında karşılaştığı Atakaş Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 30. dakikada Sofiane Feghouli, 88. dakikada Luyindama kaydetti. Galatasaray, bu galibiyet ile puanını 6’ya yükseltti.

Haber Merkezi / Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşma Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğüyle son buldu.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 30. dakikada Sofiane Feghouli, 88.dakikada Luyindama kaydetti. Atakaş Hatayspor, 4. dakikada Saba Lobzhanidze ile skor buldu.

Goller;

3. dakikada sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Kamil Ahmet’in ceza alanına gönderdiği pasla buluşan Saba Lobzhanidze buluştu, iki oyuncudan sıyrılıp vuruşunda topu ağlara gönderdi. 0-1

30. dakikada Taylan’ın etkili ara pasını kontrol eden Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau’ya müthiş bir pas çıkardı. Rumen oyuncunun vurduğu top direkten döndü. Topu önünde bulan Feghouli vuruşunda skoru dengeye getirdi! 1-1.

88. dakikada Ömer Bayram’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşa yükselerek müthiş bir vuruş yapan Luyindama, Galatasaray’ı 2-1 öne geçirdi.

Muslera: Önemli bir 3 puan

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, “Önemli bir 3 puan kazandığımızı düşünüyorum. Bize karşı biliyorsunuz genelde tüm rakipler topun arkasında kapalı savunma yapıyor. Onları açmak çok da kolay olmuyor. Bugün de elimizden geleni yaptık kapalı savunmayı açmak için. Sonunda 3 puan aldığımız için çok mutluyum.” dedi.

Victor Nelsson: Çok mutluyum

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Victor Nelsson, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Galatasaray formasıyla ilk maçıma çıktım. İnanılmaz mutluyum. Az sayıda taraftarımız olmasına rağmen burada yarattıkları inanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kendimi de çok iyi hissettim. İlk kez Galatasaray formasıyla 90 dakika oynadığım için çok mutluyum. Umarım bunun devamı gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Luyindama: Türkiye’ye Galatasaray için geldim

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Christian Luyindama ise, Transfer iddialarıyla ilgili konuşan Luyindama, “Türkiye’ye Galatasaray için geldim. Transferde adım geçiyor olabilir ama sonsuza kadar Galatasaray’da oynayacağım” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir