Kylie Jenner’ın göz alıcı saç renkleri

Realiti yıldızı, iş kadını ve sosyal medya ikonu Kylie Jenner, pop kültürünün ünlü Kardashian / Jenner ailesinin bir üyesidir. Kylie Jenner birçok şeyle tanınır. Kardashian ailesinin bir parçası olmak bunlardan biri. Bunun dışında, inanılmaz parıltısı, çok genç bir anne ve genç bir milyarder olması.

Haber Merkezi /Ama başka neyle tanınıyor biliyor musun? Kylie Jenner, saçlarını değiştirmeyi çok seviyor.  Tabii ki, saç model ve renk değişikliklerinin çoğu peruk, ama yine de Jenner, farklı saç renkleri ve saç kesimlerini denemeye kararlı, bu yüzden yapması gerekeni yapıyor.

Kylie Jenner, yıllar boyunca saçının modelini ve rengini o kadar çok değiştirdi ki takip etmesi zor oldu. İşte Kylie’nin göze çarpan bazı saç modelleri ve renkleri;

Asıl adı Kylie Kristen Jenner olan Kylie Jenner, 10 Ağustos 1997’de ABD’nin Los Angeles kentinde dünyaya geldi.

Bruce Jenner ve Kris Jenner’ın kızı olan Kylie Jenner’ın küçük kardeşi Kendall Jenner’dir.

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşe sahip olan Kylie Jenner’ın baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır.

Jenner, 2013 yılında kardeşi Kendall ile ‘Kendall & Kylie’ giyim koleksiyonu yarattılar.

Şubat 2014 yılında kardeşi Kendall ile birlikte ‘Steve Madden Madden Girl’ markası için bir ayakkabı ve çanta tasarımına başladı. 2014 yılında kurduğu Kylie Cosmetics’in CEO’sudur.

Kylie Jenner, Keeping Up with the Kardashians adlı aile reality şovlarında rol almıştır.

 

Paylaşın