İsmail Kartal: 3 Bölgeye Transfer Yapacağız

Kendisi için düzenlenen imza töreninde konuşan Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, “Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular alacağız. 3 bölgeye de transfer yapacağız” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Altay Bayındır’a yurt dışından teklifler olabilir. Bu bir süreçtir. Bugünden yarına gerçekleşecek diye bir şey yok. Altay gitsin diye bir düşüncemiz yok. Başkanımızla birlikte bu süreci takip ediyoruz”

Arda Güler’e ilişkinde açıklamada bulunan İsmail Kartal, Arda Güler çok yetenekli ve gelişim içerisinde. Dünyanın en büyük kulüpleri kendisiyle ilgileniyor. Kendisini yurt dışından kulüpler istiyor. Kendisi ve kulübümüz için hayırlısı neyse o olsun diyebilirim. Bu konu başkanımız ve Arda’nın tasarrufundadır” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör İsmail Kartal kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu. İsmail Kartal’ın açıklamaları şöyle:

“Fenerbahçe’den çok güzel şekilde uğurlandım. Başkanımız ‘Bir gün yollarımız kesişebilir’ dedi. Yeniden beraberiz. Geride kalan bir sene boyunca neler yaptığımızı anlatayım.

Ayrı olduğum süreçte ekip arkadaşlarım, Avrupa’da bazı takımları ve teknik direktörleri takip etti. Trendi takip ediyoruz, olaya hakimiz. Yurt içinde hiçbir maçı kaçırmadan izledik. 2-3 haftada bir arkadaşlarımızla değerlendirmeler yaptık.

9 yıl oldu, şampiyon olmak istiyoruz. Camianın beklentisinin farkındayım. Birlik olursak sezonu en güzel şekilde bitireceğiz. Ekibimle bu yola baş koydum. Taraftara çağrımdır, biz takım olarak ateşi yaktık sıra sizde. Allah’ın izniyle bu sene şampiyonuz.

Transferin hemen gelmesini isteriz ama olmuyor. Başka kulüpler devreye giriyor. Şimdi bir de Araplar devreye girdi, kolay olmuyor. Fenerbahçe’ye yakışır oyuncuların transferini başkanımız ve yönetimimiz de istiyor.

Birlikte çok koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Takımımıza en büyük katkıları verecek oyuncuların peşindeyiz. Kısa süre sonra Rusya’da bir turnuvaya katılacağız. Turnuvadan sonra aramızdan ayrılan ya da aramıza katılan oyuncular olabilir. Sezon sonunda Allah’ın izniyle şampiyon olmak istiyoruz.

“3 bölgeye de transfer yapacağız”

Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular alacağız. 3 bölgeye de transfer yapacağız.

Altay Bayındır’a yurt dışından teklifler olabilir. Bu bir süreçtir. Bugünden yarına gerçekleşecek diye bir şey yok. Altay gitsin diye bir düşüncemiz yok. Başkanımızla birlikte bu süreci takip ediyoruz.

2014-2015 sezonunda biz şampiyonluğu kaybetmedik, şampiyonluk bizim elimizden alındı. Otobüsümüz kurşunlandı. Bu yarım kalan işimizi bu sezon hep berabere kenetlenerek son vereceğiz ve şampiyon olacağız. Ben buna inanıyorum.

Arda Güler çok yetenekli ve gelişim içerisinde. Dünyanın en büyük kulüpleri kendisiyle ilgileniyor. Kendisini yurt dışından kulüpler istiyor. Kendisi ve kulübümüz için hayırlısı neyse o olsun diyebilirim. Bu konu başkanımız ve Arda’nın tasarrufundadır.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir