Fenerbahçe’de Edin Dzeko İlk Antrenmanına Çıktı

Fenerbahçe’nin 2 yıllığına kadrosuna kattığı Edin Dzeko, takımla ilk idmanına çıktı. Dzeko, transferi sonrası yaptığı açıklamada, “Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum” demişti.

Haber Merkezi / Fenerbahçe Futbol A Takım, yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden idman, çift kale maçlarla tamamladı.

Fenerbahçe, hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan Fenerbahçe’nin 2 yıllığına kadrosuna kattığı dünyaca ünlü oyuncu Edin Dzeko da takımla ilk idmanına çıktı.

Dzeko, transferi sonrası yaptığı açıklamada, “Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullanmıştı.

“3 bölgeye de transfer yapacağız”

Ayrıca, kendisi için düzenlenen imza töreninde konuşan Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, “Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular alacağız. 3 bölgeye de transfer yapacağız” demiş ve eklemişti:

“Altay Bayındır’a yurt dışından teklifler olabilir. Bu bir süreçtir. Bugünden yarına gerçekleşecek diye bir şey yok. Altay gitsin diye bir düşüncemiz yok. Başkanımızla birlikte bu süreci takip ediyoruz”

Arda Güler’e ilişkinde açıklamada bulunan İsmail Kartal, Arda Güler çok yetenekli ve gelişim içerisinde. Dünyanın en büyük kulüpleri kendisiyle ilgileniyor.

Kendisini yurt dışından kulüpler istiyor. Kendisi ve kulübümüz için hayırlısı neyse o olsun diyebilirim. Bu konu başkanımız ve Arda’nın tasarrufundadır” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir