Hande Yener, İddialı Tarzıyla Yine Şaşırttı

Daha önce yaptığı bir açıklamada, “Daha açık ve cesurunu giyeceğim” ifadelerini kullanan Hande Yener, dediğini yaptı. Yener, dün akşam verdiği konserde giyindiği sahne kıyafetiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haber Merkezi / Hande Yener, Belarus’un başkenti Minsk’teki lüks bir otelde sahne aldı. Kırmızı deri kostümüyle sahne alan Yener, söylediği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede cesur elbisesiyle dans eden Hande Yener, sevenlerine görsel şölen sundu.

Hayranları için sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, izleyicilerden ”sana kırmızı çok yakışmış” iltifatları aldı.

Hande Yener’in kırmızılara büründüğü tarzı, sosyal medya gündemine otururken, Yener’in konserde çekilmiş fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi. Yener’de, iltifatlara ”bana kırmızı yakışıyor” diyerek yanıt verdi.

Hande Yener, çıkış yaptığı 2000’lerin başından itibaren pop listelerinde üst sıralara yükselen şarkılarıyla kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve değişkenlik gösteren imajıyla da adından bahsettirdi.

Zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı; bir dönem pop müzikten elektronik müziğe geçiş yapsa da bu dönem kısa sürdü ve tekrar pop müzik yapmaya başladı. Kariyerindeki değişken adımları köşe yazarları tarafından birçok kez incelenerek yorumlandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir