Göbek Ve Karın Yağlarından Kurtulmak İçin 5 Detoks İçeceği

Göbek ve karın bölgesindeki yağları yok edebilecek sihirli bir içecek yoktur. Bununla birlikte, günlük beslenmenize ekleyebileceğiniz basit ev yapımı sıcak detoks içecekleri, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir.

Haber Merkezi / Metabilozmanın hızlanması daha hızlı yağ yakmaya, bu da etkili kilo kaybına ve göbek ve karın bölgesindeki yağların azaltılmasını sağlayabilir.

Zerdeçallı süt: Bir bardak sütü ısıtın ve bir çay kaşığı zerdeçal tozu ekleyin. İyice karıştırın ve bir tutam karabiber ekleyin. Zerdeçal, potansiyel anti-inflamatuar özellikleriyle bilinen kurkumin içerir.

Zencefil çayı: Taze zencefil dilimlerini sıcak suya batırarak bir fincan ılık zencefil çayı demleyin. Lezzet katmak için bir miktar limon suyu ve bir çay kaşığı bal ekleyin. Zencefil, kalori yakımını artırmaya yardımcı olabilecek termojenik özelliklere sahiptir.

Tarçın ve bal çayı: Bu basit çayı hazırlamak için bir çay kaşığı tarçın tozunu ılık suya karıştırın. Bir çay kaşığı bal ekleyin ve iyice karıştırın. Tarçın kan şekeri seviyelerini düzenlemeye yardımcı olabilir ve potansiyel olarak iştahı azaltabilir.

Yeşil çay: Bir fincan yeşil çay demleyin ve biraz soğumasını bekleyin. Bir miktar limon suyu ve bir çay kaşığı bal ekleyin. Yeşil çay antioksidanlar açısından zengindir ve metabolizmayı hızlandırabilir.

Sıcak limonlu su: Bu basit içeceği hazırlamak için yarım limonu bir bardak ılık suya sıkın. Bir çay kaşığı bal ve bir tutam kırmızı biber ekleyin. Limon suyu metabolizmayı hızlandırmaya ve sindirimi desteklemeye yardımcı olabilir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir