Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid Uyuşturucuyla Yakalandı

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, arkadaşı Leah Nicole McCarthy, uyuşturucu nedeniyle, polisler tarafından gözaltına alındı. Gigi Hadid ve arkadaşı kefalet karşılığında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hadid, gözaltı haberlerinin yayılmasının ardından, arkadaşlarıyla sahilde güneşlenirken çekilmiş fotoğraflarını, sosyal medya hesabından “Sonu iyi biten her şey güzeldir” notuyla paylaştı.

Tatil için Cayman Adaları’nı seçen 28 yaşındaki ABD’li model Gigi Hadid, arkadaşı Leah Nicole McCarthy ile 10 Temmuz’da Owen Roberts Uluslararası Havalimanı’na özel bir jetle inişinin ardından güvenlik görevlileri tarafından sorguya alındı.

Bagajında uyuşturucu bulundurduğu anlaşılan dünyaca ünlü model, polisler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ikili, kefalet karşılığında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hadid’in sözcüsü, modelin New York’ta ‘tıbbi ruhsatla’ yasal olarak satın alınan uyuşturucuyla seyahat ettiğini söyledi.

Sözcü, bu tür uyuşturucunun Cayman Adaları’nda da 2017’den beri tıbbi kullanım nedeniyle yasal olduğunu belirtip ünlü model ve arkadaşının tatillerine sorunsuz şekilde devam ettiğini belirtti.

Yerel yayın kuruluşu Cayman Marl Road, iki gün sonra Hadid ve arkadaşının suçlamaları kabul ettiğini ve bin dolar para cezası aldığını aktardı.

Hadid, gözaltı haberlerinin yayılmasının ardından, arkadaşlarıyla sahilde güneşlenirken çekilmiş fotoğraflarını, Instagram hesabından “Sonu iyi biten her şey güzeldir” notuyla paylaştı.

(Kaynak: Sputnik Türkçe)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir