Demirtaş’tan Seçim Mesajı: İlk Turda Bitirin Bu İşi

Sosyal medya hesabından seçimlere ilişkin bir mesaj paylaşan eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, “Erdoğan-Bahçeli zihniyeti, Cumhuriyet tarihinin en bölücü zihniyetidir” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Biz demokrasi etrafında birliği savundukça onlar ayrıştırıyor, kışkırtıyor, düşmanlaştırıyor. Yalanlara inanmayın, ilk turda bitirin bu işi.”

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından seçimlere ilişkin mesaj paylaşmaya devam ediyor.

Demirtaş, paylaştığı son mesajında, “Erdoğan-Bahçeli zihniyeti, Cumhuriyet tarihinin en bölücü zihniyetidir. Biz demokrasi etrafında birliği savundukça onlar ayrıştırıyor, kışkırtıyor, düşmanlaştırıyor. Yalanlara inanmayın, ilk turda bitirin bu işi.” ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş, gençlere seslendiği paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı: Görevin çoğu sizde gençler, umut sizde gençler, Sandığa gidin, değişimi başlatın, oyları koruyun ve ilk turda bitirin bu işi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir