Bella Hadid İçkiyi Bırakmaya Çalışıyor: Sadece Şampanya İçiyorum

Dünyaca ünlü model Bella Hadid yüksel alkollü içkileri bıraktığını ve sadece şampanya içtiğini söyledi. InStyle’a konuşan Hadid, alkol tüketimini azaltmak için bu yıl sert içkileri bıraktığını açıkladı.

İçkiyi tamamen hayatından çıkarmayan ünlü model sadece şampanya içtiğini belirtti. Her şeyde ölçülü davranmaya çalıştığını anlatan Hadid, şu ifadeleri kullandı: Artık çok nadir “sarhoş” oluyorum. Sert içkileri tamamen bıraktım. Vücudumun neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağının farkındayım.

Ünlü manken artık “bir kadeh şampanya, ardından eve” tarzında bir kadın olduğunu ekledi. Hadid, yorgun ve gergin hissetmesinin de içkiyle alakalı olduğunu, alkolü azaltınca bu durumların da azaldığını belirtti.

Kronik bir otoimmün rahatsızlık olan Lyme hastalığıyla da mücadele eden Hadid, teşhis konulduktan sonra “beynine bakmayı” önceliklendirdiğini dile getirdi.

İlk teşhisi 2012’de koyulan model, hastalığının baş ağrısı, bilinç bulanıklığı, uykusuzluk, bulantı ve eklem ağrısı gibi semptomlara sebep olduğundan bahsetmişti.

Daha önce de InStyle’a röportaj veren Hadid, orada 2021’in ortasında geçici süreliğine içkiyi tamamen bıraktığını söylemişti. 25 yaşındaki manken, içkiyi çok sevmesine rağmen gece eğlencelerini “kendini kontrol edemediği” için iptal ettiğini ifade etmişti.

Ünlülerin meşhur nörologlarından Dr. Daniel Amen’e giden Hadid, beyin taramasının “endişe verici” sonuçlarından sonra alkolü bırakmaya karar verdiğini belirtmişti.

Asıl adı Isabella Khair Hadid olan Bella Hadid, 9 Ekim 1996 yılında dünyaya geldi. Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Bella Hadid’in kız kardeşidir.

Bella’nın Gigi’nin dışında Anwar Hadid adında bir erkek kardeşi vardır. Hadid’in annesinin adı Yolanda Hadid, babasının ise Mohamed Hadid’dir.

Filistin asıllı Amerikan model olan Hadid, 2016 yılında sektör uzmanları tarafından Model.com’un Yılın Modeli Ödülleri’nde ‘Yılın Modeli’ seçildi.

Hadid, 2015’in başında Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkiye başladı. Sallantılı devam ilişkide ikili son kez 2019’da ayrıldıktan iki ay sonra yeniden bir araya gelmişlerdi.

Müslüman olduğu bilinen ve “Müslüman olmaktan gurur duyduğunu” söyleyen Hadid, 8 Aralık 2017’de, Trump’ın İsrail ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıması ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına karşı kız kardeşi Gigi ile Londra protestolarına katıldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir