Sergen Yalçın: Güzel bir galibiyet aldık

3-0’lık Alanyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beliştaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Zevkli bir maçtı. Dersimize iyi çalıştık. Rakibin oyun bağlantısını çözüp kendi oyunumuzu uygulayınca güzel bir galibiyet aldık.” dedi.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında Vodafone Park’ta Alanyaspor’u konuk etti. Beşiktaş, bu galibiyet ile en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 5’e çıkardı.

Karşılaşma sonrası Beliştaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Yalçın’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle;

“Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Reaksiyon göstermeliydik ve bunu ciddi şekilde yaptık. Türkiye liginin üstünde bir mücadele oldu. Zevkli bir maçtı. Dersimize iyi çalıştık. Rakibin oyun bağlantısını çözüp kendi oyunumuzu uygulayınca güzel bir galibiyet aldık.

Bundan sonra Bş. Bld. Erzurumspor maçına hazırlanacağız. Kasımpaşa maçına eksikler nedeniyle kötü durumda yakalandık. Bazı mağlubiyetler kendinize gelmenize sağlar. O anlamda iyi oldu denebilir. Kasımpaaşa mağlubiyeti nedeniyle bugün ciddi bir tepki verdik. Erzurum maçından sonraki bölüme tam kadro girmeyi planlıyoruz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir