Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Saç Modeli

Kıvırcık, dalgalı veya düz. Saçlarınızı nasıl şekillendireceğimiz konusunda her gün karşılaştığınız ikilemi tekrar ve tekrar yaşamanıza gerek yok! Saçlarınızı özgür bırakın ve denemenizi önerdiğimiz saç modellerini öğrenmek için makalemizi okumaya devam edin.

Haber Merkezi / İşte oluşturması kolay ve sizi daha yükselmiş gösterecek beş saç modeli.

1 – Uzay çörekler;

Uzay çörekler  geri döndü! Miley Cyrus ve Ariana Grande’den Katy Perry’ye, bu saç modeli hem ünlüler hem de güzellik meraklıları arasında bir hit oldu. 90’ların bu saç modeli, saçınızı elektriklenme ve dolanmalardan korumak ve sizi şık görünüme kavuşturmak için mükemmeldir. Saçlarınızı ortadan ayırın, her iki taraftan yüksek bir at kuyruğu yapın, bunları atkuyruğunuzun tabanı etrafında bir topuz halinde bükün ve bir pimle sabitleyin.

2 – Yan balık kuyruğu;

Balık kuyruğu saç örgüsü çok özenli gözükür ve özellikle saçınız uzunsa sabah telaşında yapılabilecek en gözde saç modelleri arasındadır. Saçınızı iyice tarayın ve iki eşit parçaya bölün, uçlarına ulaşana kadar küçük saç parçalarını ortasından geçirmeye devam edin, sadece bir saç tokası ile tutturun.

3 – Yarı yukarı, yarı aşağı topuz;

Saçınızın üst yarısını ayırın ve bir elinizle başınızın tepesinde sıkıca tutun. Saçı gevşek bir şekilde bir topuz haline getirin ve yerinde tutmak için topuzun etrafında bir elastik bükün. Ardından, öndeki ve arkadaki ilmekleri şekillendirmek ve düzeltmek için bobin pimleri kullanın. Görünümü hafif bir saç spreyi sisi ile bitirin.

Daha fazla hacim ve doku için, saçı bölümlere ayırmadan önce köklere bir doku spreyi kullanın. Daha fazla hacim ve daha dağınık bir görünüm elde etmek için saçları yanlara doğru hafifçe sallayabilirsiniz. Orta ila uzun saçlarınız varsa bu görünümü oluşturun.

4- Yan örgü;

Kısa saçlarınız olduğunda bunu yapmak biraz zorlaşır. Saçınızı modaya uygun tutmak için yandan örgü yapmanızı öneririz. Önden sadece bir tutam saç ve klasik 3 telli bir örgü yapın. Bobin pimleriyle kafanın arkasına sabitleyin. Bu görünümü birkaç çentik daha yükseğe çıkarmak için saçınıza biraz gevşek bukleler de ekleyebilirsiniz.

5- Dağınık alçak at kuyruğu;

Evet, listeye bir atkuyruğu eklemek zorunda kaldık. Ama herhangi bir at kuyruğu değil. Herkesin favorisi, dağınık, hacimli bir saç modeli. Bu modeli yapmak için ilk önce saçınızı hafifçe önden ayırın. Ardından alçak bir at kuyruğu yapmak için geri çekin ve tutturun. Ondan sonra, görünüme dağınık bir etki eklemek için önden birkaç dal çekin.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir