Galatasaray’da Domenec Torrent Dönemi Sona Erdi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray’ın başına geçen Domenec Torrent’in sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Galatasaray’ın Okan Buruk ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Okan Buruk ile anlaşmaya varan Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent’in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 1.5 yıllık sözleşme imzalayarak Galatasaray’ın başına geçen 59 yaşındaki İspanyol teknik adam; sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 18 Süper Lig maçında 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 1.39 puan ortalamasını tutturmuş, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılı takım ligi 52 puanla 13. sırada tamamlamıştı.

Öte yandan gazetecilere açıklamada bulunan Okan Buruk, “Şu anda sonlanmış bir şey yok. O yüzden bu konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum.” dedi. Galatasaray’ın yarın Okan Buruk ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir