Trabzonspor Evinde Rahat Kazandı

Süper Lig’in 37. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Alanyaspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği karşılaşmadan Trabzonspor 5-1 galip ayrıldı.

Haber Merkezi / Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Trezeguet, 24. dakikada Hamsik (pen.), 32. dakikada Bakasetas, 35. dakikada Larsen ve 58. dakikada Umut Bozok attı. Alanya’nın tek golü ise 14. dakikada Umut Güneş’ten geldi.

Trabzonspor, bu galibiyet ile puanını 57’ye yükseltti, son haftayı BAY geçecek olan ve bu sezonki son maçına çıkan Alanyaspor ise 41 puanda kaldı.

Goller

14. dakikada Erencan Yardımcı savunma arkasına sarktı, sağ çaprazda Candeias’la verkaç yaptı, ceza alanında Umut son vuruşu yaptı ve kaleci Muhammet Taha Tepe’yi avlamayı başardı.

18. dakikada Hamsik penaltı noktasına ortaladı, top savunmadan arkaya sekti, Visca da sağ kanattan arka direğe kesti, Trezeguet iyi bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi: 1-1.

24. dakikada sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan ve son kez Akyazı’ya çıkan Hamsik penaltıda hata yapmadı. Trabzonspor 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçti.

34. dakikada Yunan oyuncu ceza sahası dışından ters ayağı olan sağ ayağıyla çok sert vurdu, top tam 90’a gitti! Sezonun gollerinden biriyle Trabzonspor skoru 3-1’e getirdi.

35. dakikada soldan Visca’nın ortasında, arka direkte Trezeguet’in kafa vuruşunda, üst direkten dönen topu Larsen dokunarak filelere gönderdi: 4-1

58. dakikada Larsen ortaladı, Trezeguet kontrol edemedi, Umut önünde kalan topta bitiriciliğini konuşturdu: 5-1.

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Yusuf Bozdoğan

Trabzonspor: Muhammet Taha Tepe, Larsen (Dk. 83 Serkan Asan), Hüseyin Türkmen, Taha Altıkardeş, Eren Elmalı, Siopis, Hamsik (Dk. 61 Abdülkadir Ömür), Bakasetas (Dk. 49 Bardhi), Visca (Dk. 83 Dorukhan Toköz), Trezeguet (Dk. 61 Lahtimi), Umut Bozok

Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Çağan Erciyas (Dk. 60 Eduardo), Fer, Doumbia, Candeias, Yusuf Özdemir, Umut Güneş (Dk. 46 Ümit Akdağ), Oğuz Aydın, Erencan Yardımcı (Dk. 60 Koulouris)

Goller: Dk. 14 Umut Güneş (Alanyaspor) Dk. 18 Trezeguet, Dk. 24 (penaltıdan) Hamsik, Dk. 32 Bakasetas, Dk. 35 Larsen, Dk. 58 Umut Bozok (Trabzonspor)

Kırmızı Kart: Dk. 22 Fatih Aksoy (Alanyaspor)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir