Bjelica: Yarışmacı Bir Takım Oluşturmak İçin Çalışıyoruz

Farklı kazanılan Alanyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, “Yaklaşık 1 aylık süreç boyunca çok fazla şehri görme fırsatımız olmadı. Üzerine çalışmamız gereken birçok konu olduğu için tesise sabah çok erken saatlerde gelip akşam geç saatlerde çıktığımız için şehri çok fazla göremedim” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / Takımı gayet iyi tanıdığımı söyleyebilirim çünkü hem antrenmanlarda hem maçlar boyunca onları tanıma fırsatı bulduk. Bütün gördüğümüz oyuncularla birlikte onlarla çalışıp onlar hakkındaki fikirlerimiz gayet net. Hepsi hakkında fikrimiz var. Kulübümüz eksik olduğumuz noktalarda, hep beraber önümüzdeki sezon için yarışmacı bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Yarışmacı bir takım olabilmek için bütün çabamız.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Süper Lig’in 37. haftasında 5-1 kazanılan Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Bjelica’nın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Hem skordan hem oynadığımız oyundan çok mutluyum. Bugün çok çok büyük bir oyuncunun vedası da oldu. Bizimle beraber; hem bize hem takım arkadaşlarına hem son iç saha maçıyla beraber taraftarlara da veda etti. Onun vedasının güzel geçmesi, galibiyetle veda etmesi bizi mutlu etti.

Kendisi inanılmaz, harika bir oyuncu. Aynı zamanda çok iyi bir karakter. Onun son antrenörü olmaktan dolayı kendimi mutlu ve gururlu hissediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum ve genç oyuncuların aldığı sürelerle beraber ortaya koydukları oyunun gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.

Örneğin kalecimiz Taha Tepe, iyi bir oyun sergiledi. Dorukhan sakatlık sonrası süre aldı, Serkan da süre aldı. Onların da oyuna katılması bizi ayrıca mutlu ediyor. Taraftarlarımızla beraber duygusal anlar yaşadık. Hem iyi oynadık hem de Marek Hamsik’in vedasıyla onların da yani taraftarımızın da duygusal olduğunu gördük” dedi.

Yaklaşık 1 aylık süreç boyunca çok fazla şehri görme fırsatımız olmadı. Üzerine çalışmamız gereken birçok konu olduğu için tesise sabah çok erken saatlerde gelip akşam geç saatlerde çıktığımız için şehri çok fazla göremedim. Takımı gayet iyi tanıdığımı söyleyebilirim çünkü hem antrenmanlarda hem maçlar boyunca onları tanıma fırsatı bulduk.

Bütün gördüğümüz oyuncularla birlikte onlarla çalışıp onlar hakkındaki fikirlerimiz gayet net. Hepsi hakkında fikrimiz var. Kulübümüz eksik olduğumuz noktalarda, hep beraber önümüzdeki sezon için yarışmacı bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Yarışmacı bir takım olabilmek için bütün çabamız. Son maçımızı oynayacağız, önümüzde 1 maç daha var.

Bu maçın geneline baktığınızda hem maç yükü dolayısıyla hem sakatlıklar sebebiyle özellikle bu maçta çıkan oyuncularımızı düşündüğünüzde muhtemelen Salı günü oynayacağımız Başakşehir maçı kadromuzda 3-4 farklı oyuncuya fırsat vereceğiz. Bu oyuncularımızı da göreceğiz, onların da takıma nasıl yardımcı olabileceklerini göreceğiz. Bu da tabii ki genç oyuncularımız için bir fırsat olabilir.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir