Kılıçdaroğlu’nda Rusya’ya Uyarı: Elinizi Türk’ün Devletinden Çekin

Deep Fake (sahte) videolarla ilgili Rusya’yı adres gösteren Kılıçdaroğlu, “Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, günlerdir dile getirdiği Deep Fake videolarla ilgili ilk kez adres gösterdi.

Rusya’yı işaret eden ve iki ülke arasındaki ilişki adına kritik sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.”

“Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz!”

Kılıçdaroğlu, ayrıca, euronun düşmesiyle ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Euro düştü. Borsa uçtu. Siz daha 15 Mayıs’ta Bay Kemal gelince bir görün olacakları. Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz!”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir