Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ İle Görüştü: Güzel Ve Verimli Bir Toplantı Yaptık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplantı sona erdi. Görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Haber Merkezi / CHP Lideri Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkan’a Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşlerini aktardım. Güzel ve verimli bir toplantı yaptık” dedi.

Zafer Partisi Lideri Özdağ da, açıklamasında, “Bazı sorularımız vardı, onları sorduk, ayrıntılı cevaplar aldık ve aldığımız cevaplar çerçevesinde biz de yetkili kurullarımızda değerlendirmelerimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından öne çıkan bölümler şöyle:

“Sayın genel başkan ve arkadaşları lütfedip kabul ettiler kendileriyle gayet güzel verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin sorunlarını dünya sorunlarını masaya yatırdık. Değerlendirmelerde bulunduk.

Ben sayın genel başkana Millet İttifakı liderlerinin görüşmelerini çalışmalarımızı, anayasa değişikliği ile ilgili düşüncelerimizi, bazı sorular da sordu, olabildiğince ayrıntılı şekilde bilgilendirdim.

Türkiye’nin demokrasiye dayanışmaya ihtiyacı var. Sayın genel başkan arkadaşlarıyla görüşecek. Biz kendi düşüncelerimizi ayrıntılarıyla aktardık.”

Kılıçdaroğlu’nun ardından konuşan Özdağ ise şunları söyledi:

“Biz de sayın CHP Genel Başkanına ve heyete teşekkür ediyoruz. Bazı sorularımız vardı onları sorduk. Ayrıntılı cevaplar aldık. Aldığımız cevapların çerçevesinde yetkili kurullarda değerlendirmemizi yapacağız.

ATA İttifakı’nı oluşturan diğer siyasi partilerin genel başkanlarıyla ve Sinan Oğan’la bu toplantıdan önce değerlendirmeler yapmıştık, sonrasında tekrar yine değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içerisinde Türk kamuoyuyla görüşlerimizi paylaşacağız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir