İYİ Parti’den Ayrılan İsimlerden Ekrem İmamoğlu’na Destek

İYİ Parti ile yollarını ayıran Bahadır Erdem, İbrahim Özkan ve Ece Güner, 31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceklerini açıkladılar.

Bahadır Erdem, “İstanbul’u AKP’nin kazanarak bütün şeriat yanlılarının doğduğum kentin sokaklarını işgal etmesine izin vermem. Onun için Ekrem İmamoğlu” ifadelerini kullanırken, İbrahim Özkan, “İstanbul için tam yol ileri” dedi.

Ece Güner de, “Tüm engellemelere rağmen çok başarılı bir başkan. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını destekliyorum” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlere “hür ve müstakil” girme kararı alan İYİ Parti’de, pek çok isim bu karar sonrası parti ile yollarını ayırdı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “operasyon siyaseti” yürütüldüğünü söyleyerek CHP’yi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret etti.

AK Parti’nin İBB adayının Murat Kurum olarak açıklanmasının ardından İYİ Parti’den ayrılan birçok isim İmamoğlu’na desteğini açıkladı.

İYİ Parti’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, paylaştığı mesajda “İstanbul’u AKP’nin kazanarak bütün şeriat yanlılarının doğduğum kentin sokaklarını işgal etmesine izin vermem. Onun için Ekrem İmamoğlu” dedi.

Partisinden istifa eden İBB Meclis üyesi İbrahim Özkan, İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak “İstanbul için tam yol ileri” notunu düştü.

Partinin eski Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner de İstanbul’un “son kale” olduğunu vurguladığı mesajında “Tüm engellemelere rağmen çok başarılı bir başkan. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını destekliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir