İYİ Parti Lideri Akşener’den İktidara Ve Muhalefete Salvolar

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında Aydın’da partililere seslenen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Türkiye yandaş ve yoldaş olarak medyada bölündüğü için bu konuşmalarımız yayınlanmıyor” dedi.

“Biri çıkıp bana fırça atsa yoldaş ve yandaş medya hemen yayınlar. Medya da hemen bölünmüşse bu bölünmeye hizmet ediyorsa bu seçimler kritik seçimlerdir… İki taraf da bize hakaret ediyorsa bu seçimlerde iki tarafın da kulaklarının ucunu büküp morartmak gibi görevi vardır Türk milletinin.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler çalışmaları kapsamında Aydın’da temaslarda bulundu. Efeler Belediyesi tarafından restore edilerek Kuvayi Milliye Anı Evi’ne dönüştürülen tarihi yapının açılışını gerçekleştiren İYİ Parti Lideri Akşener, Atatürk Spor Salonu’nda partisinin Aydın adaylarını tanıttı.

İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, Kuşadası eski Belediye Başkanı Özer Kayalı olurken, Efeler Adayı ise mevcut Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay oldu.

İYİ Parti’nin diğer ilçe adayları ise şunlar; Köşk: Nilgün Baş, Kuyucak: Fahrettin Kemik, Nazilli: Cüneyt Korkmaz, Söke: Mehmet Koyuncu, Yenipazar: İlknur Karaduman, Bozdoğan: Erhan Algan, Didim: Atilla Avlayıcı, Karacasu: Zeki İnal, Karpuzlu: Veysel Kalfa, Kuşadası: Behçet Alp, Sultanhisar: Cihan Demirel, Çine: Erkan Bozkurt, Buharkent: Hasan Hakol, İncirliova: Nadir Mıstık, Germencik: Aydın Bircan.

Partililerle buluşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan İYİ Parti Lideri Akşener, özetle şunları söyledi:

“Artık emeklilerin 10 bin liradan kurtulacağı, atanamayan öğretmenlerin kalmayacağı bir dönem olacak.  Belediye başkanlarımız seçilecek ve sizin paranızı milletin faydasına kullanacak. İki tarafta bizden nefret ediyor. Birinden birinin cici dediği bir durum yok. Ama biz sizin sesinizi duyurmak istiyoruz. 2 yıldır sizin için mücadele ediyorum. Ayakkabıları eskittim.

Emekli maaşının en düşüğü asgari ücret kadar olmalıdır dedik. İktidar olduğumuzda da bunu yapacağız. Emekliler yanmış durumda, tarım yanmış durumda. Ben il başkanımıza durum nedir? diye sordum. Pamuk ne durumda dedim ‘Rezalet’ dedi. Zeytin pahalı gidecek dedi. ‘Aydınlılar üretiyor geçinmeye çalışıyor ama başkalarına yamanmıyor’ dedi.

“İki taraf da bize hakaret ediyorsa…”

Türkiye yandaş ve yoldaş olarak medyada bölündüğü için bu konuşmalarımız yayınlanmıyor. Biri çıkıp bana fırça atsa yoldaş ve yandaş medya hemen yayınlar. Medya da hemen bölünmüşse bu bölünmeye hizmet ediyorsa bu seçimler kritik seçimlerdir… İki taraf da bize hakaret ediyorsa bu seçimlerde iki tarafın da kulaklarının ucunu büküp morartmak gibi görevi vardır Türk milletinin.

İYİ Partililere sesleniyorum. Her bir eve gireceksiniz. Her insanın derdi ile uğraşacaksınız. CHP ile 2019 seçimlerini beraber aldık. Zannettik ki bu ucube sistemi beraber ortadan kaldırabiliriz. Ailemden birinci dereceden yakınım olan herhangi bir şahsın herhangi bir belediye ile ilişkisini ortaya çıkaran olursa politikayı bırakırım. Bunu benim gibi rahat söyleyebilen siyasetçi var mıdır bilemem.

Şantajın dışında olabilmek çok önemli bir işmiş. Benim ailemden kimsenin şirketi yok. Beni kim tehdit edebilir? Hadi oradan ulan derim. Bunu Avrupa’da şirket kuranlara soracaksınız. Türkiye dururken niye başka yerde? Siyaset için en önemli soru budur. Bir siyasetçinin ailesinden zenginliği vardır. Elbette yurtdışında ortaklıkları vardır başımın üstüne. Ama çoluğunun çocuğunun üstüne siyaset yapar yurt dışına para aktarırsan sen hırsızsın demektir.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir