İsmail Kartal: Yoğunluğumuzu Arttırarak Çalışacağız

Hatayspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyet serisiyle ilgili, “Daha önce de söylediğim gibi ekibimle beraber maç maç düşünüyoruz. Bu maçta bitti. İkinci yarı hiç istemediğim bir oyun ortaya çıktı” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Bundan ders çıkaracağız, oyuncularımla beraber buna çalışacağız. Perşembe günü Ludogorets ile oynayacağımız maça yoğunluğumuzu arttırarak çalışacağız. Sonrasında da Pendik maçı var. Bu iki maça odaklıyız.”

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor, Şükrü Saraçoğlu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Volkan Bayarslan’ın yönettiği karşılaşmadan Fenerbahçe, 4-2 galip ayrıldı ve ligde dokuzda dokuz yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal, açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı:

“İlk devre her şey planladığımız gibi başladı. Rakip maça 5-3-2 gibi başladı. Biz de farklı bir başlangıç yaptık. O başlangıç sonucu 2-0 öne geçtik. Sonrasında rakip 4’lüye döndü. İlk devre 3-0 güzel geçti. Devre arasında aynı ciddiyetle işimizi yapmamız gerektiğini konuştuk. Atabiliyorsak, 4-5-6. golü atmamız gerektiğini ifade ettik.

Hiçbir zaman rehavete kapılmamız gerektiğini, kendi futbolumuzu oynamaya devam etmemiz gerektiğini söyledik. Herhalde biraz da skorun vermiş olduğu rahatlıkla ikinci yarı bireysel hatalarımızdan yediğimiz gollerle 4-2 kazandık. Kendi evimizde kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hatayspor’a ve Volkan kardeşime başarılar diliyorum.

Daha önce de söylediğim gibi ekibimle beraber maç maç düşünüyoruz. Bu maçta bitti. İkinci yarı hiç istemediğim bir oyun ortaya çıktı. Bundan ders çıkaracağız, oyuncularımla beraber buna çalışacağız. Perşembe günü Ludogorets ile oynayacağımız maça yoğunluğumuzu arttırarak çalışacağız. Sonrasında da Pendik maçı var. Bu iki maça odaklıyız.

Doktorla henüz konuşamadım. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Ufak tefek ezilmeler, darbe olabilir. Sağlık ekibimizin en kısa zamanda giderebileceğini düşünüyorum. Ludogorets, Bulgaristan liginde son 10-12 yılda şampiyon olan takım. Bu sene sezona biraz kötü başladılar. Maç eksiği ile üçüncü sıradalar.

O maçları kazandıklarını varsayarsak yine lider durumdular. FC Nordsjaelland’dan 7 gol yediler. O maçı izledik, karşılığı o değil. Hiç kimse Ludogorets takımı kötü ve zayıf ekip diye algılamasın. Perşembe günü çok iyi bir takımla karşılaşacağız. Taraftar avantajını da kullanarak üç puanla o maçtan ayrılmak istiyoruz.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir