İsmail Kartal: Konuşacak Bir Şey Yok

Nordsjaelland karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Çok fazla konuşacak bir şey yok. Bu akşam gerçekten Fenerbahçe Futbol Takımına, bizlere yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Büyük Fenerbahçe taraftarından ve camiamızdan özür diliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / Spartak Trnava ile oynayacak karşılaşmaya dair de konuşan İsmail Kartal, “Biz bu akşamdaki maçtan sonra önce pazartesi oynayacağımız Sivasspor maçı ardından daha sonra oynayacağımız maçlara en iyi şekilde konsantre olacağız. Taraftarlarımız merak etmesinler. Spartak Trnava maçında İstanbul’da gereğini yapıp bu gruptan çıkacağız” ifadelerini kullandı.

UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Nordsjaelland ile Fenerbahçe, Right to Dream Park’ta karşı karşıya geldi. Fransız hakem Jeremie Pignard’ın yönettiği karşılaşmadan Nordsjaelland, 6-1 galip ayrıldı.

Nordsjaelland’a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Lucas Hey, 25. dakikada Daniel Svensson, 55, 75 ile 85. dakikada Benjamin Nygren ve 66. dakikada Christian Rasmussen kaydetti. Fenerbahçe’nin tek golü ise 44. dakikada Michy Batshuayi’den geldi.

Bu sonuçla birlikte Nordjaelland, 10 puana yükseldi ve grupta liderliği yakaladı. Fenerbahçe ise 9 puanda kaldı ve 2. sırada yer aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümleri şöyle: Çok fazla konuşacak bir şey yok. Bu akşam gerçekten Fenerbahçe Futbol Takımına, bizlere yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Büyük Fenerbahçe taraftarından ve camiamızdan özür diliyoruz.

Biz bu akşamdaki maçtan sonra önce pazartesi oynayacağımız Sivasspor maçı ardından daha sonra oynayacağımız maçlara en iyi şekilde konsantre olacağız. Taraftarlarımız merak etmesinler. Spartak Trnava maçında İstanbul’da gereğini yapıp bu gruptan çıkacağız.”

İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise, “Bize yakışmayan bir mağlubiyet elde etik. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. İstanbul’daki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe Futbol Takımı kendisine yakışanı yapacaktır ve bu grupta çıkacağız. Çok fazla konuşacak bir şey yok. Bu akşam istediklerimizi yapamadık, sonuçta mağlup olduk. Bize yakışmadı. Bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir