İsmail Kartal: Kazanmayı Çok İstiyorduk, Üzgünüz

Alanyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Olmadı, berabere kaldık. Rakip de iyi mücadele etti. Önümüze bakacağız. Kazanmayı çok istiyorduk, üzgünüz” dedi.

Haber Merkezi /Süper Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Alanyaspor, Şükrü Saraçoğlu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Çağdaş Altay’ın yönettiği karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Fenerbahçe’nin gollerini 49. dakikada Dusan Tadic (Penaltı) ve 59. dakikada Edin Dzeko kaydederken, Alanyaspor’un gollerini 12 ve 63. dakikalarda Antonio Augusto attı.

Fenerbahçe, bu sonuçla puanını 64’e çıkardı ancak liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Alanyaspor ise, 28 puana yükseldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Maçı kazanmayı çok istiyorduk. İyi başladık. Maçın başından sonuna kadar bütün oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Oyuncularım ve tribünler çok coşkulu ve istekliydiler. İki kere kalemize geldiler, maalesef ikisi de gol oldu.

2-1 öne geçtik ve sonrasında birazcık daha oyunun temposunu düşürüp, sonuçta bu bir puan maçı. Şampiyonluğa oynuyoruz. Tabii ki üçüncü ve dördüncü golü atmalıyız, atmak için oynamalıyız ama çok erken bir gol yedik. O ara birazcık oyunun temposunu düşürebilseydik, birazcık daha rakibi kontrol altına alabilseydik bu maçtan üç puanla ayrılabilirdik.

Olmadı, berabere kaldık. Rakip de iyi mücadele etti. Önümüze bakacağız. Kazanmayı çok istiyorduk, üzgünüz. Bu akşam kazanamadığımız için, onlara bir galibiyet hediye edemediğimiz için taraftarlarımızdan özür diliyoruz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir