İsmail Kartal: Kazanmasını Bildik

Antalyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maça baskılı ve iyi başladık. İlk devre gole kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendirmedik. İkinci yarıya 1-0 başlangıç yaptık. İçerde konuştuğumuz gibi iki, üçü, dördü atmak için planları yaptık” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Rakip de oyuna tepki koydu. Sergen hoca da yapmış olduğu hamlelerle oyunu dengeledi. Zaman zaman topu rakibe versek de kompakt kalarak ikinci golü bulduk ve maçı kazanmasını bildik. Zorlu bir deplasman. Antalya iyi bir takım. Buradan üç puan aldığımız için çok mutluyum.”

Süper Lig’in 24. hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Fenerbahçe, Antalya Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Volkan Bayarslan’ın yönettiği karşılaşmadan Fenerbahçe, 2-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri, 42. dakikada Cengiz Ünder ve 90+5. dakikada Michy Batshuayi kaydetti. Fenerbahçe, bu galibiyet ile puanını 63 çıkardı ve maç eksiğiyle Galatasaray’a kaptırdığı liderliği geri aldı. Altalyaspor ise 34 puanda kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Maça baskılı ve iyi başladık. İlk devre gole kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendirmedik. İkinci yarıya 1-0 başlangıç yaptık. İçerde konuştuğumuz gibi iki, üçü, dördü atmak için planları yaptık. Rakip de oyuna tepki koydu.

Sergen hoca da yapmış olduğu hamlelerle oyunu dengeledi. Zaman zaman topu rakibe versek de kompakt kalarak ikinci golü bulduk ve maçı kazanmasını bildik. Zorlu bir deplasman. Antalya iyi bir takım. Buradan üç puan aldığımız için çok mutluyum.

Çağlar ilk maçı olmasına rağmen güzel bir performans sergiledi. Rakip çift santrafora dönünce ben de Bonucci’yi oyuna alarak, son bölümde savunmayı üç stoperle oynadık. Bonucci’nin faulde kullandığı uzun topta Michy Batshuayi bunu golle değerlendirdi. İkinci gol sonrası maç bizim için bitti.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir