İsmail Kartal: Futbolda Bugün Ve Yarın Vardır

Başakşehir karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Oyunumuzun gelişimi için ana bölümü hallettik. Küçük detaylarla uğraşıyoruz. Oyunumuzu güçlendirmek ve geliştirmek için hem oyuncularımızın, hem takımımızın, hem de oyunumuzun gelişimi için uğraşıyoruz. Şu an doğru yoldayız” dedi ve ekledi:

“Bugün de gelişim için oyunda çok güzel işler yaptık. Analizleri oyuncularımızla paylaşacağız. Bu da beni çok mutlu etti. 13’te 13 diye bakmıyorum. Bunu da yasakladım. İki hafta önce oyuncularıma dedim ki: Her şeyi geride bırakıyoruz. Futbolda bugün ve yarın vardır. Bizim için önümüzde oynayacağımız ilk maç en önemli maçtır. Biz böyle bakıyoruz. Her maça üç puan için çıkıyoruz. Sezon sonuna kadar da bu böyle devam edecek.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Başakşehir galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“İlk 30 dakikaya kadar maç tam planladığım gibi gitti. 3-0’dan sonra oyuncularım skorun getirdiği rahatlıkla birazcık daha rahat ve topun bizde kalmasını sağlayarak oynamaya başladılar. Üç gün sonra maçın olduğunu düşünürsek, kafalarında bir taraftan da o var tabii ki. Her zaman olduğu gibi devre arası bir toplantı yaptık. Ciddiyeti elden bırakmamızı, kendi oyunumuz oynamamız gerektiğini, çok şiddetli tempolu olmasa da dördüncü, beşinci, altıncı golü atmamız gerektiğini, kendi futbolumuzu oynamamızı oyuncularıma anlattım.

Maçın genelinde rakibimize net pozisyon vermedik. Genelde üstün olan taraf bizdik. Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik. Daha farklı sonuçta olabilirdi ama bu lig maçı. Bugün de çok güçlü kadroya sahip olan Başakşehir’e karşı kazandık ve üç puan aldık. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Taraftarlarımızın her zamanki gibi muhteşem destekleri ve takımımıza verdikleri enerjiden dolayı onlara da teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe camiasına ve taraftarlarımıza armağan ediyorum.

Oyunumuzun gelişimi için ana bölümü hallettik. Küçük detaylarla uğraşıyoruz. Oyunumuzu güçlendirmek ve geliştirmek için hem oyuncularımızın, hem takımımızın, hem de oyunumuzun gelişimi için uğraşıyoruz. Şu an doğru yoldayız. Bugün de gelişim için oyunda çok güzel işler yaptık. Analizleri oyuncularımızla paylaşacağız.

Bu da beni çok mutlu etti. 13’te 13 diye bakmıyorum. Bunu da yasakladım. İki hafta önce oyuncularıma dedim ki: Her şeyi geride bırakıyoruz. Futbolda bugün ve yarın vardır. Bizim için önümüzde oynayacağımız ilk maç en önemli maçtır. Biz böyle bakıyoruz. Her maça üç puan için çıkıyoruz. Sezon sonuna kadar da bu böyle devam edecek.

Cengiz Ünder büyük bir güç. Çok kariyerli ve kaliteli bir oyuncu. Keza Emre Mor da öyle. Bu oyuncuların bir an önce aramıza dönmesi gücümüze güç katacaktır. Onlar da aramıza döndükten sonra daha geniş kadroya sahip olarak, maç maç farklı pozisyonlarda rakibe göre farklı şekilde futbolumuzu oynamaya devam edeceğiz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir