Güne Hızlı Başlamak İçin Beş Sağlıklı İçecek

İster kapıdan aceleyle çıkıyor olun, ister sakin bir sabah geçiriyor olun, sağlıklı ve besleyici içecekler, güne iyi bir başlangıç ​​yapmak için ihtiyacınız olan enerjiyi ve besin maddelerini sağlayacaktır.

Haber Merkezi / Smoothieden latteye kadar, işte beş farklı sağlıklı sabah içeceği:

Yeşil smoothie: Vitamin, mineral ve antioksidanlarla dolu yeşil ağırlıklı smoothieler sabahınızı neşelendirmenin harika bir yoludur. Krema kıvamı için bir avuç ıspanak veya lahana, olgun bir muz, çilek veya mango gibi meyveler, bir miktar badem sütü ve bir parça yoğurdu karıştırın. Besin açısından zengin bu karışım öğle yemeğine kadartok hissetmenizi sağlayacaktır.

Yulaf ezmeli smoothie: Yulaf, bir kaşık protein tozu, bir avuç fındık veya tohum, bir tutam tarçın ve seçtiğiniz sütü bir karıştırıcıda birleştirin. Pürüzsüz olana kadar karıştırın ve kendinize lif, protein ve temel besinler açısından zengin, lezzetli ve doyurucu bir smoothie hazırlayın.

Matcha latte: Matcha, antioksidanlar açısından zengin, hafif bir kafein takviyesi sağlayan, toz haline getirilmiş bir yeşil çaydır. Bir çay kaşığı matcha tozunu sıcak suyla köpürene kadar çırpın, ardından sütü ve bir miktar balı ekleyin. Güne sakin ve odaklanmış bir başlangıç ​​için bu lattenin tadını çıkarın.

Pancarlı smoothie: Pancar, kan akışını iyileştirmeye ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olabilecek antioksidanlar ve nitratlarla yüklüdür. Pişmiş pancarı (veya isterseniz çiğ), bir avuç karışık meyveyi, bir kaşık protein tozunu, bir miktar hindistancevizi suyunu ve bir miktar limon suyunu bir karıştırıcıda birleştirin, pürüzsüz hale gelinceye kadar karıştırın.

Zerdeçal latte: Bir çay kaşığı zerdeçal tozu, bir tutam karabiber (emilimini arttırmak için) ve tatlandırmak için biraz bal veya akçaağaç şurubu ile bir miktar sütü (süt ürünü veya bitki bazlı) karıştırın ve ısıtın. Bu altın iksir sadece rahatlatıcı bir tada sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda güne iyi başlamanız için sayısız fayda da sağlıyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir