Fenerbahçe’de Seçim Tarihi Belli Oldu: 30-31 Mayıs

Fenerbahçe’de mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım’ın başkanlık için yarışmasının beklendiği olağan seçimli genel kurul 30-31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa genel kurul, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde aynı yer ve saatte, aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın toplanacak.

Kulüp başkanlığı ve kurullar için adaylık başvurularının 23 Mayıs’a kadar yapılabileceği, oy kullanma hakkı olan üye sayısının 46 bin 410 olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe’den seçim tarihine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kulübümüzün olağan seçimli genel kurul toplantısı, gündem maddelerini görüşmek üzere 30-31 Mayıs’ta saat 10.00’da Ülker Stadı’nda yapılacaktır. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul, 8-9 Haziran tarihlerinde aynı yer ve saatte aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.”

Açıklamada kulüp başkanlığı ve kurullar için adaylık başvurularının 23 Mayıs’a kadar yapılabileceği belirtilirken, oy kullanma hakkı olan üye sayısının 46 bin 410 olduğu aktarıldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir