Fenerbahçe’de derbi hazırlıkları sürüyor!

Süper Lig’in 31.haftasında Beşiktaş ile oynayacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, Süper Lig’in 31.haftasında 21 Mart Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde saat 15.30’da başlayan antrenmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden idman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Filip Novak takımla birlikte çalışırken; Sinan Gümüş antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte, ikinci bölümdeyse takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Sadık Çiftpınar ve Mesut Özil’in tedavisine devam edilirken; Gökhan Gönül ise özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. (Fotoğraflar: fenerbahce.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir