Beşiktaş’ta Fenerbahçe mesaisi

Süper Lig’de topladığı 63 puanla zirvede yer alan Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş, maçın hazırlıklarına, yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. İlk 15 dakikası basına açık yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Gruplar halinde ayak tenisi maçları oynandı. Antrenman, şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 12.00’de yapacağı çalışmayla devam edecek.

Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Suat Arslanboğa dördüncü hakem olacak.

Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynadığı maçtan 4-3 galip ayrılan Beşiktaş, 30 haftası geride kalan Süper Lig’de topladığı 63 puanla zirvede yer alıyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir