DEVA Lideri Babacan’dan ‘Altılı İttifak’ Mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kişisel sosyal medya hesabından altı partinin bir araya gelmesi ve Güçlendirilmiş Parlamanter Sistemi’ne geçiş sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi / Açıklamasında, “Erdoğan ve Bahçeli’nin başrolünü oynadığı bu korku filmini bitireceğiz” diyen DEVA Lideri Babacan, şu ifadeleri kullandı;

“Altı partinin sistem değişikliği üzerinde çalışması demek; tüm Türkiye’nin yuvarlak masa etrafında oturması anlamına gelir. Biz yepyeni bir başlangıç yapıyoruz. Bu yeni dönemde Türkiye tam demokrasiyle taçlanacak ve DEVA Partisi bu değişimin asli unsuru olacak.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçiş sürecini tereyağından kıl çeker gibi tamamlayacağız. Bu geçişin ardından rövanşizmmiş, şuymuş buymuş hiçbiri olmayacak. Türkiye artık üstte çıkanın alttakini ezdiği nöbetleşe zorbalık günlerine dönmeyecek.

DEVA Partisi’yle bu ülkenin kaderine damga vuracağız. Erdoğan ve Bahçeli’nin başrolünü oynadığı bu korku filmini bitireceğiz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir