Ali Koç: 5 Yıldızlı Formayla Sahaya Çıkacağız

Ali Koç, Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “5 yıldızlı formamızla sahaya çıkacağız. Logomuz olarak tescillendi. Logomuzla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın yeni teknik direktörü İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“İmza törenimizi bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’inde yapmayı uygun bulduk çünkü hocamız bütün vaktini burada geçiriyor.

Fenerbahçe’mize 10 yıl boyunca futbolcu olarak hizmet etmiş, 103 gollü şampiyonluğun efsane isimlerinden, 8.5 yıl boyunca çeşitli kategorilerde antrenörlük yapan, 2 sezon tam yetkiyle teknik direktrörlük yapan İsmail Kartal hocamızla yeni bir serüveni başlatmak için birlikteyiz.

Geçen sezon yollarımız ayrılırken, ‘bu buruk bir veda, yeniden yollarımız kesişecek’ demiştim. Sevgisiyle, aidiyet duygusuyla, söz konusu Fenerbahçe ise elini taşın altına sokmaktan sakınmayan hocamızla yeniden bir arada olmaktan mutluyuz. Hocamız hiçbir beklentisi olmadan, hiçbir pazarlık yapmadan elin taşın altına soktu.

Hocamız Fenerbahçe’nin tarihine, DNA’sına yakışır bir futbolcu anlayışıyla takımı oynatacağından zerre kadar şüphemiz yok. İsmail hocamız takımımıza geçen seneden dolayı son derece aşina.

Hocamızı biz hep çalışkanlığı ve bağlılığıyla bildik. Ekip olarak harcadıkları mesai, ekip olarak tecrübeleriyle önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Doğru transfer hamleleriyle bizler de ona destek olacağız.

3 transfer yaptık. Hocamızın kafasındaki şablona çok uydu bu isimler. Transfer listemizi hocamıza sunduk. Hocanın da eklediği isimler var. Önümüzdeki haftalar içerisinde çalışmalara başlayacağız.

Transfer konusunda bizler acele ediyoruz ama Avrupa’da da daha transferin ilk günleri. Kimse acele etmiyor. Herkes tok satıcı. Eksisiyle, artısıyla fırsatları test ediyoruz. Hocamıza verebileceğimiz en büyük destek transfer beklentilerini karşılamak ve buradaki iklimi uygun hale getirmektir.

“5 yıldızlı formamızla sahaya çıkacağız”

Türkiye’de şampiyonlu sadece sahada kazanılmıyor. Bunları istatistiklerle de destekleyeceğim. Son 3 sezonda en çok puan toplayan, galibiyet alan, gol atan takım Fenerbahçe. Bu sezon işi sıkı tutacağız. Fıtratımızda olmayıp, başkalarının fıtratında olan şeyleri yapacağız.

Başvurumuz vardı. Olumlu olumsuz dönüş bekledik. Hiçbir şey yapmadılar. Sürecin başlaması için konuyu böyle ele aldık. 5 yıldızlı formamızla sahaya çıkacağız. Logomuz olarak tescillendi. Logomuzla çıkacağız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir