Akşener’den Erdoğan Göndermeli Üçüncü Seçim Videosu

İYİ Parti Lideri Akşener’in sosyal medya hesabından paylaşılan yeni seçim videosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir çocuğun kafasına vurduğu, elindeki oyuncak kutusuyla korumasına çarptığı ve otobüsten çay fırlattığı anlarla başlıyor.

Haber Merkezi / Videonun devamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarf ettiği, “Ya bunlar öğrenci mi? Bunlar üniversitelerin içerisine sızmış teröristlerdir”, “Bunlar gazeteci falan değil”, ”Bunlar ateist, bunlar terörist, bunlar çürük, bunlar sürtük…” sözleri de yer aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 2023 seçimleri öncesinde; “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan” vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının üçüncü videosu yayınlandı.

Video, Akşener’in sosyal medya hesabından “Devletin dilini, adabını ve edebini zedelemeye çalışan bu samimiyetsiz tavrı milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz. Çünkü #DevleteSamimiyetYakışır!” notuyla paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir çocuğun kafasına vurduğu, elindeki oyuncak kutusuyla korumasına çarptığı ve otobüsten çay fırlattığı anlarla başlayan videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarf ettiği, “Ya bunlar öğrenci mi? Bunlar üniversitelerin içerisine sızmış teröristlerdir”, “Bunlar gazeteci falan değil”, ”Bunlar ateist, bunlar terörist, bunlar çürük, bunlar sürtük…” sözleri de yer aldı.

Meral Akşener’in; “Derin bir nefes alarak huzura kavuşacağımız günlere çok az kaldı” sözleriyle devam eden videoda il ziyaretlerinden gençlere sarıldığı, çocukları öptüğü, seçmenle iç içe olduğu anlar hatırlatıldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir