3 Kolay Adımda Pürüzsüz Bir Cilt Nasıl Elde Edilir?

Her kadının hayalini kurduğu bir şey varsa o da pürüzsüz, yumuşak ve esnek bir cilde sahip olmaktır. Ama nasıl ki Roma bir günde inşa edilmediyse, pürüzsüz bir cilt de bir gecede elde edilemez. 

Haber Merkezi / Hayallerinizdeki cilde kavuşmak için sabır, zaman ve çok fazla özen göstermeniz gerekir.

Bu nedenle, pürüzsüz ve parlak hale getirmek için izleyebileceğiniz basit ve kolay üç adımlı bir cilt bakımı rutini hazırladık. Okumaya devam edin…

1. adım; Cildinizi nazikçe pul pul dökün;

Ölü cilt hücrelerinden kurtulmak, daha pürüzsüz bir cilt için ilk adımdır. Ölü cilt hücreleri gözenekleri tıkar ve sivilcelere, siyah noktalara ve donukluğa neden olur.

Cildi pul pul dökmek derinlere yerleşmiş kiri ve kirleri temizleyerek cildi pürüzsüz, temiz ve parlak bir hale getirir. En iyi sonucu almak için haftada iki kez bu rutini uygulayın.

2. adım; C vitamini serumu uygulayın;

Yüzünüze peeling uyguladıktan sonra, cildinizi iyi bir serumla beslemenin zamanı geldi demek. C vitamini serumu cildi nemlendirir, aydınlatır ve cilt dokusunu yumuşak, esnek bir hale getirir. Cilt bakım rutininize C vitamini serumu mutlaka ekleyin.

3. adım; Leke ve akne tedavisi;

Akne izlerini ve lekeleri tedavi etmezseniz cildiniz pürüzsüz görünmez. Kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için akne izlerini ve lekeleri giderecek bir maske uygulayın. Cilt bakım rutininize bir maske mutlaka ekleyin.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir