10 Dakikalık Egzersizler İle Göbek Yağlarından Kurtulun

Karın bölgesi vücudun şekillendirilmesi en zor bölgelerinden biridir. En iyi seçeneğiniz, sağlıklı beslenme ile yoğun egzersizi birleştirmenizdir. Eğer, spor salonunda harcayacak saatleriniz yoksa, haftada sadece üç kez 10 dakikalık bu egzersizler ile karın bölgesindeki görüntüyü lehinize çevirebilirsiniz.

Haber Merkezi / 10 dakika boyunca kol ve bacak egzersizleri ile kendinizi olabildiğince zorlamanız gerekiyor. Vaktiniz varsa önceden ısınmanızı ve sonrasında esneme hareketlerini yapmanızı öneririm.

İp atlama

İp atlamak harika bir kardiyo egzersizidir ve tüm güçle yapıldığınız zaman metabolizmanızı hızlandırmanızı sağlar.

45 saniye boyunca mümkün olduğu kadar hızlı ip atlayın. İp atlayamıyorsanız, yerine atlama krikolarını tercih edebilirsiniz.

Squat Zıplama

Zıplayarak squat yaparken, ayaklarınızın üzerine eşit şekilde inmeye çalışın ve çeyrek squat hareketiyle gücünüzü emdirin. 45 saniye boyunca hareketi tekrarlayın.

Şınav

Göbek yağlarından kurtulmak istiyorsanız bu harika bir egzersizdir. 45 saniye boyunca ritmik bir tempoyu hedefleyin.

Şınav, kolları, bacakları ve orta gövdeniz dahil tüm vücudunuzu çalıştırır. Şınav egzersizi omuz, göğüs, sırt, kanat, ön kol (biceps) ve arka kol (triceps) kaslarını aktif olarak çalıştırırken, dolaylı olarak bacak, kalça ve karın kaslarını çalıştırır.

Sprint koşu

Sprint koşu, belli bir mesafeyi maksimum efor ve olabildiğince yüksek hızlar tamamlamaya çalışılan kısa mesafeli bir koşu türüdür.

Sprint koşu; güç, çeviklik, atletizm ve hız gibi unsurların kusursuz uyumu ile gerçekleştirilir.

Burpee

Burpee yapılmadan hiçbir egzersiz tamamlanmış sayılmaz.

Oldukça kapsamlı bir rutin sağlayan, sıçrama, çömelme ve plank hareketinin kombinasyonu. Tek bir tekrarda 30 kadar kası çalıştırır.

Hakkını vererek yaparsanız, kondisyonunuzun sınırlarını zorlar, pestilinizi çıkartıp sizi nefes nefese yere serer ve sonrasında benzersiz bir mutluluk verir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir