Trabzonspor, KAP’a Bildirdi: Nenad Bjelica İle Yollar Ayrıldı

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildiren Trabzonspor, Bjelica’nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Haber Merkezi / Trabzonspor’da Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın ayrılığı resmiyet kazandı. Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica’nın sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor’un KAP’a yaptığı açıklama şöyle: Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Nenad Bjelica arasındaki 19.04.2023 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli Teknik Adam Sözleşmesi, sezon sonuna kadar olan alacakları karşılığında karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Trabzonspor, yapılan anlaşma gereğince Hırvat teknik direktöre sözleşme feshinin karşılığında 1.6 milyon Euro ödeme gerçekleştirecek.

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra uzun bir süre teknik direktörlük koltuğu için arayışa girmişti. Uzun uğraşlar sonucunda listede anlaşma sağlanan isim ise 18 Nisan 2023 tarihinde Nenad Bjelica olmuştu. Bjelica, Bordo-Mavili takımın başında çıktığı 16 resmi maçta 8 galibiyet 8 mağlubiyet elde ederken, bu maçlarda 1.5 puan ortalaması yakaladı.

Bjelica ile yollarını ayıran Trabzonspor, şampiyonluk yaşayan eski hocası Abdullah Avcı’da karar kıldı. Avcı’nın, en kısa resmi olarak açıklanıp takımının başında antrenmana çıkması bekleniyor.

Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yaşadığı şampiyonlukta teknik ekipte yer alan isimlerden biri de Egemen Korkmaz olmuştu. Söz konusu dönem içerisinde takımdaki oyuncular ile yakın ilişkiler kurduğu bilinen Korkmaz’ın, yeniden teknik kadroda olacağı bildirildi. Avcı’nın göreve geldikten sonra ekibini açıklayacağı öğrenildi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir