Süper Kupa’nın Oynanacağı Şehir Belli Oldu: Resmi Açıklama Bekleniyor

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının Şanlıurfa’da oynanacağını duyurdu.

Haber Merkezi / Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mustafa Çadırcı, “Süper Kupa maçı Şanlıurfa’ya hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

29 Aralık’ta Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanması planlanan Süper Kupa maçı, maç öncesi Atatürk pankartı ve tişörtleri ile İstiklal Marşı’nın okunmasına izin verilmemesi üzerine yaşanan kriz sonrası ileri bir tarihe ertelenmişti.

Nerede oynanacağı merak edilen Süper Kupa maçının nerede oynanacağı belli oldu. Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Süper Kupa maçının Şanlıurfa’da oynanacağını duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çadırcı, “Süper Kupa maçı Şanlıurfa’ya hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Maçın 3 Nisan’da oynanması beklenirken, resmi duyuruyu Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yapması bekleniyor.

Süper Kupa final tarihi belirlenmesi için hem lig maçları hem de Avrupa karşılaşmalarının programları dikkate alınıyor.

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki rakibi 23 Şubat’ta yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Galatasaray ise Avrupa Ligi play off turunda 22 Şubat Perşembe günü Sparta Prag ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir