Şenol Güneş: Hak Ettiğimiz Bir Mağlubiyet Oldu

Trabzonspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip daha çok hak etti. Daha sert oynadı ve oynadığının karşılığını aldı” dedi.

Haber Merkezi / Şenol Güneş, konuşmasının devamında, “Bugün herkes kendi oyununun altında oynamak durumunda kaldı. Bu beklediğimiz bir şey değildi. Bizim oyuncularımız; iyi oyuncular, kaliteli oyuncular, elinden geleni yapan, savaşan oyuncular. Bu bizim oyun tarzımız değildi. O yüzden de kaybettik” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Trabzonspor karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa mücadeleyi değerlendirdi. Güneş şunları söyledi:

“Düşündüğümüz oyunun altında oynadık. Oyuna yavaş başladık. Rakibin de pozisyonu yoktu. Bizim de pozisyonumuz yoktu. Yediğimiz iki gol… Şanssızlık ve hata denebilir. Bu rakibi daha dirençli hale getirdi. İkinci yarı dirençli oynamamıza rağmen oyun akıcılığımız yoktu.

Rakip golü kolay bulunca daha dirençli, inançlı oynadı. Üzgünüz. Beklediğimiz oyunun altında oynadığımız bir gerçek. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip daha çok hak etti. Daha sert oynadı ve oynadığının karşılığını aldı. O tip golleri, frikik golleri yemememiz gerekiyor.

Goller oyunun akışını değiştirdi. Goller olsun ya da olmasın bugün oyunumuz kendi oyumuzun altındaydı. Bugün diri, tempolu, oyun akıcılığı iyi olan ve top kaybetmeyen bir takım görüntüsü vermedik. Goller gelince, rakip de kendi sahasında oynayınca bunu bir avantaj olarak kullandı.

Bugün herkes kendi oyununun altında oynamak durumunda kaldı. Bu beklediğimiz bir şey değildi. Bizim oyuncularımız; iyi oyuncular, kaliteli oyuncular, elinden geleni yapan, savaşan oyuncular. Bu bizim oyun tarzımız değildi. O yüzden de kaybettik.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir