Selahattin Demirtaş’tan “Sandık Güvenliği” Mesajı

Seçimlere ilişkin sosyal medya paylaşımlarına devam eden Selahattin Demirtaş, sandık güvenliğine dikkat çektiği son mesajında, “Güzel günlere inanmayan, motive olmayan bir halk sandığa gitmez” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Daha da önemlisi, seçim sürecinde veya oy verme gününde sandığa darbe yapmaya kalkan olursa halk darbecilerin karşısına dikilmez. Tek güvence halktır; halkın inancı, örgütlülüğü, motivasyonu ve kararlılığıdır”

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ‘sandık güvenliği’ mesajı verdi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Demirtaş “Güzel günlere inanmayan, motive olmayan bir halk sandığa gitmez. Daha da önemlisi, seçim sürecinde veya oy verme gününde sandığa darbe yapmaya kalkan olursa halk darbecilerin karşısına dikilmez. Tek güvence halktır; halkın inancı, örgütlülüğü, motivasyonu ve kararlılığıdır” ifadelerini kullandı.

Demirtaş, daha sonra yaptığı paylaşımda ise amatör müzisyenlere yönelik ‘seçim şarkısı yapın’ çağrısını tekrarladı.

“Haydi bu seçimin önemini anlatan şarkıları siz yapın, en güzellerini halk seçsin” diyen Selahattin Demirtaş, başlattığı kampanyayı da şöyle duyurdu:

“Biz arkadaşlarla bir seçim şarkısı yaptık biliyorsunuz. Şimdi sıra sizde. Yeni bir şarkı yapın ya da bir şarkıyı uyarlayın. Videoya çekin veya ses kaydı alın. Wetransfer linki oluşturun ve şuraya gönderin: https://demirtasinfo.com/tr/sarki-etkinligi… 23 Ocak Pazartesi 20.00’ye kadar bekliyorum.”

Demirtaş ayrıca ilk üçe girecek müzisyenlere enstrüman, katılan herkese imzalı kitabının hediye edileceğini açıkladı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir